Krachtdiersessie

Ontdek jouw Krachtdier tijdens onze magische ceremonie
met De Orakelmeisjes

Deze bijzondere sessie geeft je de kans om de diepte in te duiken met jezelf. In diepe meditatie zul je je krachtdier ontmoeten. We drinken ceremoniële cacao en nemen je mee op een reis van ontspanning en meditatie, zodat jij in contact kunt komen met jouw persoonlijke gids en beschermer.

Ontmoet jouw Krachtdier

Wist je dat iedereen een of meerdere krachtdieren, of ‘spirit animals’ heeft met unieke eigenschappen die iets vertellen over jou, over je donkere kanten, over het pad dat je nu bewandelt? Je dier laat zich zien wanneer het nodig is om je even te helpen herinneren aan de les die je kwam leren.Tijdens onze ceremonie creëren we een veilige omgeving waarin jij de kans krijgt om je eigen krachtdier te ontmoeten en ermee te communiceren.

Extra Optie: Laat je Krachtdier Vereeuwigen

Na het zien van je dier is er de mogelijkheid om een portret te laten schilderen van jouw krachtdier zoals jij het tijdens onze ceremonie hebt gezien, door kunstenares Amber Delahaije (onderdeel van De Orakelmeisjes). Dit is niet zomaar een schilderij, maar een kunstwerk waarmee je je band met je krachtdier kunt verdiepen. Meerprijs: €50,-, duur: 3 weken.

Krachtdieren in De Orakelmeisjes Krachtdierendeck

De Orakelmeisjes staan bekend om het maken van orakelkaarten en spirituele inzichtskaarten. Het kan zomaar zijn dat je krachtdier een plekje krijgt in het Krachtdierendeck van De Orakelmeisjes! Dit deck is een verzameling van orakelkaarten, te gebruiken voor inzichten en begeleiding. Hoe tof zou het zijn als jouw unieke krachtdier straks verspreid wordt over België en Nederland of verder terwijl jij de enige bent met het origineel aan de muur?

Claim nu jouw plek in onze Magische Ceremonie

Resoneert deze ceremonie met jou? Ben je klaar om je krachtdier te ontmoeten onder het genot van cacao? Wacht dan niet langer en claim nu je plek! We hebben maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus zorg ervoor dat je er snel bij bent.

Schrijf je in voor een van onze Krachtdiersessies