Bijzondere planten en gezonde voeding in heerlen

Voor mensen die
bewust kiezen voor het leven

kaKAUW is ontstaan uit een behoefte om dichter bij de natuur te staan. De behoefte aan een plek die groeit vanuit een holistische overtuiging. Dichter bij jezelf, in connectie met de mens en de natuur, en dat gaat wat ons betreft verder dan ‘een broodje gezond’. Het is een lifestyle, en die lifestyle willen we met jullie delen!

Een plek waar tijd even niet bestaat, waar liefde voor de natuur voorop staat. Waar je de meest bijzondere planten kunt vinden. Een plek waar je heerlijk gezond kunt eten, een kopje koffie of thee kunt drinken en een plek waar je even stil kunt staan bij jezelf.

Bij kaKAUW kom je thuis en laten we je kennis maken met lekkere, pure en gezonde (vaak) onbewerkte producten en gerechten. (en de positieve effecten ervan 🥰)

 

ONZE SAMENWERKINGEN

gezond eten en drinken in heerlen

Van heerlijke broodjes tot verse sapjes. Koffie-to-go of een chill moment met een van onze heerlijke thee-soorten. Ook vind je bij ons verschillende leuke, duurzame (vaak lokale) producten die passen bij een bewuste levensstijl! Voor mensen die bewust kiezen voor het leven. 

Bijzondere planten

Haal het groen van buiten naar binnen. Samen maken we de wereld groener!

Good Food

Aandacht schenken aan herkomst. Biologisch, vers, en met zorg bereid!

LIFESTYLE

Mensen bewust maken van de kracht in zichzelf en de kracht van de natuur. 

In nature, nothing is perfect and everything is perfect.

Mooie
Verhalen