Kakauw blijft een plek van verbinding en inspiratie, ondanks sluiting horecagedeelte

Joris Jedamzik
op
19/04/2023

Kakauw’s horeca hoofdstuk eindigt: Bedankt voor de warme herinneringen

Lieve kakauwlovers,

Bij deze willen we jullie, met pijn in het hart, laten weten dat Kakauw gaat stoppen met het horecagedeelte.

Een kleine twee jaar geleden kwam onze droom uit, een zaakje in het hartje van Heerlen met een hoop planten, pure cacao en (toen was het idee nog een kleine horeca kaart) een hapje gezond eten, in combinatie met tattoos en vintage kleding. Al vrij snel kwamen we tot de conclusie dat de planten op de achtergrond verdwenen en dat op de horeca echt onze main focus ging, en moest, liggen. De vintage kleding werd al snel een vergeten hoekje en de tattoo shop een apart gedeelte.

Kakauw groeide uit tot een plek van ontmoeting, verbinding en inspiratie en vaak ook nieuw liefde. (Hoe zou dat nou komen, met al die liters pure cacao) Het was, en is, supermooi om te zien hoe zo’n plek ontstaat. Hier zijn we supertrots op!

Wij zijn alle drie – zowel Wendy, Daan en Jenn – mensen die leven vanuit ons hart. De energie moet stromen. Helaas is dit niet meer het geval wat betreft het horecagedeelte. Wij willen ons hart blijven volgen en doen waar we gelukkig van worden.

Kakauw zal vanaf juni voorlopig helaas haar deuren gaan sluiten als horecazaak.

Maar wat gaan we dan wél doen?

We gaan wél door met de verkoop van onze cacao, welke online beschikbaar zal zijn in onze vernieuwde webshop en is tevens af te halen in de zaak. (Jullie favoriete plekje in Heerlen:) Jenn blijft natuurlijk tatoeëren samen met Erik en Sylvana. Ook gaan we door met het aanbieden van een maandelijks programma gevuld met te gekke activiteiten, workshops en ceremonies. lets waar ons hart écht sneller van gaat kloppen. Wendy gaat ons helaas verlaten en haar nieuwe en eigen dromen dansend achterna.

Vanaf maart zal onze kaart gereduceerd worden en zullen Wendy, Daniel, Minouka en Anika nog met liefde voor jullie klaarstaan tot de maand juni. Daarna zal Kakauw (tijdelijk) gesloten zijn, om te bezien in welke vorm we weer open gaan.

Het was een moeilijke beslissing, onder andere omdat wij getuigen waren van de vele verbindingen die zijn ontstaan door Kakauw. De altijd zo enthousiaste lieve mensen die vertrouwen in ons zijn blijven houden (en van tijd tot tijd jullie engelengeduld :’).

Ons ego aan de kant zetten en kiezen voor de dingen waar de energie wel naartoe stroomt, is dan ook altijd een lastige keuze. Dat betekent dat je soms moeilijke keuzes moet maken en afscheid moet nemen van iets wat je dierbaar is. Hierin mogen we vertrouwen op het feit dat er ruimte ontstaat voor nieuwe, nog mooiere dingen.

We willen jullie danken voor het onaflatend enthousiasme voor onze zaak. We zijn blij dat we, al was het voor een korte periode, hebben kunnen bijdragen aan de diversiteit van het Heerlens horeca-aanbod en hopen jullie de komende maanden nog in groten getale te mogen ontvangen.

Last but not least: We staan open voor suggesties en ideeën. Bijvoorbeeld: Een plek waar je een kopje cacao kan drinken; Een plek om samen creatief te zijn; Een flexwerkplek. Voel je vrij om je gedachten met ons te delen. Zakelijk blog

Liefs, en tot dadelijk!

Wendy, Jennifer en Daniel

Verder lezen

Ontdek meer over cacao, ceremonies, persoonlijke ontwikkeling en holistisch leven in onze andere artikelen. Geniet van Kakauwlover's perspectief!